6 ianuarie 2010

Fake X-mas & :) New Year! (II)


Trecut-au si revelu’, Vasile, Boboteaza, Ion… a venit momentul sa ne reapucam de lucru. Am lenevit suficient si ne-am distrat cu masura. Fiecare, dupa buget.
La Revelion a fost al treilea razboi mondial... cu petarde si artificii (are Luci dovada filmata).
De Vasile mi-am amintit în 2, desi vorbisem cu sora-mea.
M-am trezit si eu sa fiu cuminte tocmai de revelion, când îi haosul mai mare. Da nu-i bai. Am avut rolul mamei Omida. Toti „tâmpitii” mi-au povestit, tot felu’. Certuri, împacari, despartiri, alcool, bataie, dar cel mai tare a fost ala micu. O baut Whisky cu Bin Laden la Primarie, la 7 dimineata. ...si-a început anul cu o fapta buna... el asta a-nteles. Atunci bine.
Mi-am facut si prieteni noi, c-am hotarât sa fiu sociabil. Gata cu depresile ca si asa E CRIZA! Am o caruta de idei si sunt optimist... mai trebuie ceva încredere în forte propri si-i în regula :). Am început cu dreptul noul an. Sper sa ma tina asa! Va recomand articolul asta. Viva la Revolution!

NOTA: Desi traim în democratie e obligatoriu sa te simti bine de revelion. În timp, traditia si simbolistica pragului dintre ani a pierdut teren în fata desmatului si a destrabalarii aniversare. – Extras din Putul Gândirii...